Hur man som mattant roar gästerna

Gå från omklädningsrummet till köket. Möt en flera decimeter stor spindel. Skrik som en fjolla och hoppa ur skinnet. Stå och vänta på att kollegan ska komma och rädda dig. Passera för guds skull inte spindeln, den är farlig och oberäknelig!

När du blivit förmanad av en lunchgäst som vänligt upplyser dig om att det bara är att slå ihjäl fanskapet, och kollegan anlänt och börjat flina åt dig - hämta en Viledamopp. Placera dig på ett par meters avstånd från besten, håll moppen över den, se till att täcka hela kroppen... Tjonk! För att försäkra dig om att spindeln inte bara blev ihoptryckt av smällen, dra med moppen fram och tillbaka. När svart klet gör sig synligt vet du att ditt uppdrag är slutfört.

När du förvissat dig om din säkerhet tittar du upp och ser två kvinnor stå och skratta hejdlöst åt dig. Medryckt av glädjen och lättnaden att du just räddat en hemsk situation, höj armarna i en segergest och hylla dig själv för att du inte hoppat in i diskmaskinen som förra gången. När lunchgästen tackat för lunchunderhållningen, återgå till disken.

Kommentarer
Postat av: Liselott

Hihi!

Jag skulle också rekommendera några gamla godingar som "tappa ut en liter vitlöksdressing"-manövern, "ha famnen full av baguetter och tappa dom i golvet inför en fnissig kö"-numret och sist men inte minst "få sås i ögat"-tricket. Garanterade fullträffar allihop.

2008-09-22 @ 22:28:44
URL: http://sistabloggaren.blogspot.com/
Postat av: Karin

haha, flera decimeter stor spindel? hurvasligen, ja åker nog till regnskogen istället, där är spindlarna mindre iallafall;)

2008-09-23 @ 11:07:54
URL: http://karinhe86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0