It's alive!

Jag har inte dött, jag lovar. Jag har bara varit på resande fot, typ hundra vändor. Först två veckor på underbara Thassos (resedagbok utlovas inom kort), sedan en vecka på släktens ö i Nynäshamns skärgård (bilder utlovas inom kort) och sedan avslutade jag och Kevin vår första sommarsemester med en weekend i en underbar stad - Uppsala.

Perfekt uppladdning för de fyra veckorna som väntade, började jobba i måndags. Har nattpass i helgen, har kommit på att det är idealt - man kör genom ett i stort sett trafiklöst Uppland, slipper se så många institutionaliseringsfärdiga fall när man kör genom Rimbo och dessutom får man sova på jobbet. Det är (relativt) lugnt, knappt några sammandrabbningar med intagna och tack vare sömnen går natten fort och man kan sen åka hem till älsklingen och njuta av dagen.

Så jag jobbar juli ut, och mitt mål är att vara klar med sommarkurserna vid det laget. Så jag tänkte (hör och häpna) ta fyra veckor (HELA FYRA VECKOR) utan att plugga eller jobba. Kommer nog rycka lite i pliktnerverna, men jag ska försöka att inte ha dåligt samvete för att jag inte gör någonting som genererar betyg eller pengar, och istället ladda upp för höstens 225 % studier.

Och detta kommer göras med vänner, Kevins underbara barn, och förhoppningsvis min lilla kusin Jonna. Det kommer bli bad i Fyrishov, besök till Gröna Lund, glass, härliga joggingturer, sollapande och lata dagar i parker och på stränder. Förhoppningsvis. Det är i alla fall vad jag drömmer om medan jag återgår till att plugga heltid och jobba heltid. Bara tre veckor och två nätter till.

RSS 2.0