Kuleå

Förra helgen lämpade jag och Erik över Sendy och Dolis till underbara Josefin, och själva tog vi med Disa till Luleå, och Susanne. På lördagen shoppade vi, åt god lunch och mådde gott. Jag kom ihåg Systemet tre minuter i tre... Jag och Sus klagade på högklackat och fick Erik att springa till Systemet. Vi hann dit precis så Sus fick slänga sig under grinden för att komma in... Smidigt. Vi hann i alla fall få tag på rosévin och räddade kvällen.

Efteråt andades vi ut och tog ett glas på en uteservering, njöt av sommarvärmen och tittade på Luleås invånare. Disa charmade alla i sin väg, från alkoholister till en fyramånaders baby.

På kvällen blev det grillfest och sällskapsspel, killarna mot tjejerna i ett frågespel som gick ut på att ta reda på hur mycket det ena könet egentligen visste om det andra. Jag blev väldigt imponerad av killarna, de kunde svara på frågor om mamelucker, Richard Gere och tampongmärken. Japp. Susanne överraskar mig med att svara på frågor om science fiction-filmer och porrfilmsstjärnor... Herregud.. och här tror man att man har koll på varann. Låt oss säga att spelet bäddade för överraskningar, diskussioner och en jävla massa skratt!

Dagen efter stoppade vi in hundarna i bilen och for ut till en udde för att bada. Vi gick tvåhundra meter och vattnet räckte oss till knäna, så bada kunde vi ju glömma, men det var otroligt vackert och Disa tyckte det var jätteroligt att hoppa jämfota så vattnet stänkte. Hon hittade en annan hund, men den var inte intresserad för hon var upptagen med att gräva i sandbottnen, vilket naturligtvis var ett evighetsjobb. Men hon grävde frenetiskt, som övertygad att hon förr eller senare skulle komma till Kina. Så Disa skuttade runt för sig själv istället, och jagade vattnet som stänkte omkring henne.

Underbar helg, tack för minisemestern, Sus!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Tack själv älskade vän, var så roligt att ha er på besök!

2008-08-03 @ 10:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0